Rovict B.V. - SCOL.nl

Rovict B.V. is een middelgrote softwareleverancier voor de onderwijssector. Het bedrijf is marktleider voor administratieve software voor het basisonderwijs. Met Kwintessens NZV Uitgevers en de CED Groep ontwikkelde Rovict het softwareproduct SCOL. Rovict is eigenaar van SCOL en zorgt voor de verdere doorontwikkeling en vernieuwing van de software.

In 2007 bouwde CiD een website – Scol.nl - waarmee Rovict SCOL beter kan presenteren en haar klanten effectiever kan ondersteunen.

 

Resultaat

Makkelijk aanpasbaar

  • Lage kosten
  • Online support
  • Tevreden klanten

 

Uitdaging

SCOL is een leerlingvolgsysteem voor sociale competenties van leerlingen in het basisonderwijs. De bestaande website van SCOL voldeed niet meer. Deze site was gebouwd op basis van de oude Windows-applicatie voor SCOL. Samen met Rovict bouwde CiD eerder een nieuwe SaaS webapplicatie voor SCOL. Met de nieuwe website wil Rovict meer producten verkopen. Ook moet de website goede support bieden aan de klanten.

 

Betere presentatie

Met de nieuwe website brengen Rovict en haar partners het product SCOL overtuigender onder de aandacht van toekomstige klanten. Bovendien krijgen klanten nu tegen lage kosten online support waardoor de helpdesk minder vragen krijgt.

 

Aanpak CiD

CiD heeft de website gebouwd inclusief design. Deze website sluit naadloos aan op de website van Rovict, die CiD eerder maakte.