Onderhoud maatwerk webapplicaties

Uw klanten hebben via internet toegang tot uw bedrijfssoftware zonder dat zij daarvoor zelf software hoeven aan te schaffen. Het aanbieden van een applicatie als online dienst wordt ook wel Software as a Service, of SaaS, genoemd. Doordat de applicatie op een centrale server draait en via het internet beschikbaar wordt gesteld hoeft er geen software meer lokaal bij uw klanten te worden geïnstalleerd. Hierdoor kunt u ook het installeren van nieuwe versies of het verspreiden van updates eenvoudig zelf uitvoeren. De beheer- en onderhoudskosten kunnen zo drastisch worden verlaagd en voor gebruikers is het zeer prettig als zij, zonder dat daar extra handelingen voor nodig zijn, altijd over de meest recente versie kunnen beschikken.

 

Creative Internet Development draagt zorg voor het beheer en de toegankelijkheid. Waar de webapplicatie draait, dat bepaalt u zelf. Zo kunt u ervoor kiezen om de applicatie op uw eigen server te hosten. Wij kunnen uiteraard ook de hosting van uw applicatie volledig verzorgen.

 

Minder druk op helpdesk

Het gebruik van webapplicatie kan er aan bijdragen dat u de kosten van uw helpdesk kunt reduceren en de werkzaamheden kunt optimaliseren. Doordat u altijd toegang hebt tot de gegevens van uw klanten kunnen problemen snel en efficiënt worden opgelost. U bepaalt bovendien zelf wanneer een update online wordt gezet. Daarmee vermindert de druk op de helpdesk aanzienlijk en weet u altijd met welke versie uw klanten werken.