Nieuwsbrief module

Met de nieuwsbriefmodule kunt u snel en eenvoudig een nieuwsbrief samenstellen. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen met bijvoorbeeld nieuwe klanten, uitdagende projecten of speciale acties blijft u uw dienstverlening onder de aandacht brengen bij (potentiële) klanten en kunt u uw omzet vergroten.

 

Vaak wordt gedacht dat het versturen van een nieuwsbrief en de bijbehorende administratie met aan- en afmeldingen veel tijd in beslag neemt. Bovendien is het niet altijd inzichtelijk welke berichten veel worden gelezen, waardoor ook de bijdrage aan de extra omzet niet duidelijk is.

 

Deze module maakt hier een einde aan. Aan- en afmeldingen worden automatisch verwerkt, permanent onbereikbare e-mailadressen worden verwijderd en bij tijdelijk onbereikbare e-mailadressen wordt de nieuwsbrief opnieuw verstuurd. Daarnaast beschikt u met deze module over uitgebreide rapportagemogelijkheden. Zo kunt u zien hoeveel ontvangers de nieuwsbrief hebben geopend, op welk tijdstip de nieuwsbrief is geopend, hoe vaak er op een link is geklikt, het aantal keren dat de nieuwsbrief is doorgestuurd en op welke e-mailadressen de nieuwsbrief niet kan worden bezorgd. Ook is het mogelijk om twee of meer van uw nieuwsbrieven met elkaar te vergelijken zodat u kunt zien of uw nieuwsbrief vaker wordt gelezen.

 

De nieuwsbriefmodule is onafhankelijk van het CMS systeem dat u gebruikt en kan per maand voor één of meerdere nieuwsbrieven worden gebruikt. Nieuwschierig geworden? Neem contact met ons op om te ervaren hoe eenvoudig het is om een nieuwsbrief te versturen.