Medewerkers Creative Internet Development

 

Volg Jasper Risseeuw op TwitterBekijk het profiel van Jasper Risseeuw op LinkedInJasper Risseeuw

Algemeen directeur

QR Code - Visitekaartje: Jasper RisseeuwJasper Risseeuw

Wat doe je bij Creative Internet Development?

Na mijn studie Informatica aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik in 2000 samen met Robert Mulder Creative Internet Development opgericht. Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor de commerciële en organisatorische activiteiten. Ik ben echter ook nog steeds zeer betrokken bij de functionele en projectmatige aspecten.

 

Waar heb je zoal aan gewerkt?

Vaak ben ik van begin tot eind betrokken bij onze projecten. Of het nu gaat om maatwerk webapplicaties, webshops of een eenvoudige website met een content management systeem. Vanaf het eerste klantcontact tot en met de oplevering van het eindproduct ben ik erbij betrokken, zo ben ik eindverantwoordelijke voor de meeste projecten. Ik zorg er dus eigenlijk voor dat alles op tijd en binnen het afgesproken budget wordt opgeleverd.

 

Omschrijf jezelf eens

Mijn betrokkenheid is altijd groot, net zoals mijn verantwoordelijkheidsgevoel. Ik vind het belangrijk dat we kwaliteit leveren én de deadlines halen. Verder ben ik veelzijdig. Daarom, en omdat ik bij vrijwel al onze projecten ben betrokken, ben ik een goed aanspreekpunt voor onze klanten.

 

Leuk, werken bij Creative Internet Development?

Absoluut. Als ik zie hoe professioneel we hier werken, zonder de goede sfeer te vergeten, is dit zeker een mooi bedrijf. We vullen elkaar echt goed aan. Persoonlijk wil ik me graag blijven ontwikkelen en daarom lees ik veel vakliteratuur en bezoek ik regelmatig seminars. Zo blijf ik constant op de hoogte van de laatste trends en technieken, en kunnen wij onze klanten de beste oplossingen bieden.

 

 

 

Bekijk het profiel van Robert Mulder op LinkedInBekijk de Flickr photostream van Robert MulderRobert Mulder

Technisch directeur

Robert Mulder

Wat doe je bij Creative Internet Development?

In 2000 heb ik, na mijn studie Informatica aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, samen met Jasper Risseeuw Creative Internet Development opgericht. Als technisch directeur ben ik verantwoordelijk voor alle technische beslissingen.

 

Waar heb je zoal aan gewerkt?

Ik zorg ervoor dat de technische integriteit van onze projecten optimaal is. Als technisch directeur ben ik bij de definitie van de projecten betrokken. Binnen bedrijven heerst er vaak een bureaucratische mentaliteit die je beperkt in je denken en kunnen. Ik vind creativiteit zeer belangrijk. Als technisch directeur kan ik altijd 'out of the box' denken en daar hebben onze klanten uiteraard weer profijt van.

 

Omschrijf jezelf eens

Je kunt me wel een echte techneut noemen. Ik vind het belangrijk dat het technisch fundament van een applicatie goed is, zodat het na de oplevering ook eenvoudig is om aanpassingen te maken of uitbreidingen te bouwen. Die flexibiliteit biedt onze klanten weer een groot voordeel, want daardoor wordt er tijd en geld bespaard.

 

Leuk, werken bij Creative Internet Development?

Ja, ik ben erg trots op mijn bedrijf. De sfeer is ontspannen en we zetten ons voor de volle 100% in voor onze klanten. Wat wij in 10 jaar hebben neergezet, al die grote projecten! Hoe wij ons als bedrijf hebben ontwikkeld, dat is echt enorm. Dat kan volgens mij alleen als je de mogelijkheid hebt om je te blijven ontwikkelen, en dat doen we.