Detachering

Als ondernemer wilt u graag snel kunnen schakelen. Om optimaal te kunnen produceren en uw klanten van dienst te zijn gebruikt u computers en software. Aanpassingen maken op uw bestaande software, het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit of het koppelen van verschillende systemen zodat u nog efficiënter kunt werken, kunnen daarbij het verschil maken. Regelmatig ontstaan er zo (tijdelijke) vacatures voor softwareontwikkelaars. Deze vacatures vragen echter niet alleen om kennis van softwareontwikkeling maar ook om begrip van uw bedrijfsprocessen.

Goede softwareontwikkelaars zijn schaars, daarom worden deze vacatures vaak niet, of pas na een lange zoektocht, goed ingevuld. Het kan ook voorkomen dat uw medewerkers niet genoeg tijd hebben om, naast de reguliere werkzaamheden, deze extra functionaliteit snel te realiseren. Of wellicht hebt u wel ontwikkelaars, maar niet iemand dit het project volledig kan overzien, de risico’s kan inschatten en de wensen kan vertalen naar functionele code. In al deze gevallen loopt de groei van uw bedrijf vertraging op.

Creative Internet Development beschikt over ervaren mensen die als .Net ontwikkelaar, systeem architect of voor het opstellen van een technisch ontwerp tijdelijk of voor een langere periode uw team kunnen versterken. Zij komen één of meerdere dagen per week bij u op locatie werken, alleen of samen met uw eigen team. Onze mensen beschikken uiteraard over de noodzakelijke ICT-kennis, kunnen zelfstandig werken en denken met u mee. U wordt daarentegen niet geconfronteerd met hoge wervings- en opleidingskosten en u bent bovendien flexibel in de inzet van de extra capaciteit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van detachering? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.