Diensten

Creative Internet Development is gespecialiseerd in webdesign en ontwikkeling, maatwerk webapplicaties en zoekmachineoptimalisatie. Een groot misverstand is dat bij de overstap naar een maatwerk webapplicatie, de bestaande applicaties niet meer bruikbaar zijn, waardoor u wordt geconfronteerd met hoge afschrijvingen.

 

Wij ontwikkelen maatwerk software, maar kunnen ook uw bestaande applicaties migreren naar webapplicaties. Daarnaast kunnen wij ook uw bestaande informatiesystemen met elkaar integreren. Hierdoor beschikken al uw systemen altijd over de juiste gegevens, waardoor u sneller en efficiënter kunt werken. Het toepassen van webapplicaties heeft bovendien als groot voordeel dat het beheer centraal kan worden uitgevoerd. Hierdoor zijn de beheer- en onderhoudskosten lager en beschikken u en uw klanten altijd over de meest recente versie.

 

Met het toenemende gebruik van social media, zoals Twitter en Facebook, is het belangrijk dat uw bedrijf op internet goed vertegenwoordigd is. Steeds meer mensen gebruiken internet tijdens het oriëntatieproces voor een grote aankoop of bestellen producten online. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf goed vindbaar is in de verschillende zoekmachines. Zo komen deze potentiële klanten ook op uw site terecht. Wij gebruiken hiervoor zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) maar ook linkbuilding en social media.

 

Creative Internet Development heeft specialisten op verschillende gebieden, die samen werken aan de oplossing voor uw online uitdaging. Daardoor bent u altijd verzekerd van een totaaloplossing en één aanspreekpunt.