Zoekmachineoptimalisatie

Met het toenemende gebruik van social media, zoals Twitter en Facebook, is het belangrijk dat uw bedrijf op internet goed is vertegenwoordigd. Steeds meer mensen gebruiken internet tijdens het oriëntatieproces voor een aankoop of bestellen hun producten online.

 

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf goed vindbaar is in de verschillende zoekmachines. Zo komen deze potentiёle klanten ook op uw site terecht. Wij gebruiken verschillende methodes, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), linkbuilding en social media om ervoor te zorgen dat uw website meer relevante bezoekers trekt.

 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie wordt door Creative Internet Development ingezet om ervoor te zorgen dat uw website hoger wordt geplaatst in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. De meest mensen zoeken naar informatie over een bedrijf of een product op internet. Het is daarom belangrijk dat uw site op een prominente positie in de lijst met zoekresultaten wordt getoond om er zeker van te zijn dat deze potentiёle bezoekers ook daadwerkelijk uw site bezoeken. Creative Internet kan ervoor zorgen dat de voor u belangrijke zoektermen, voldoende en op de juiste plekken op uw site voorkomen.

Lees meer over zoekmachineoptimalisatie.

 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA (search engine advertising) genoemd, is in tegenstelling tot zoekmachineoptimalisatie, een manier om via betaalde advertenties bezoekers naar uw website te leiden. Deze advertenties worden naast de natuurlijke zoekresultaten weergegeven of als gesponsorde links op relevante websites getoond. Creative Internet Development kan u helpen om via betaalde advertenties zo veel mogelijk geïnteresseerde bezoekers naar uw website te leiden.

Lees meer over zoekmachine advertising.

 

Linkbuilding en social media

Zoekmachines gebruiken verschillende criteria om te bepalen welke resultaten als beste resultaten op een zoekopdracht moeten worden getoond. Naast het aantal bezoekers en de frequentie waarop een zoekterm binnen de site wordt gebruikt, is ook het aantal verwijzingen naar uw website een criterium. Deze verwijzingen, dit kunnen bijvoorbeeld banners of links zijn. bepalen in grote mate hoe belangrijk uw site is. Hoe meer relevante links er zijn naar uw website, hoe belangrijker uw site wordt gevonden en hoe hoger deze uiteindelijk zal worden getoond in de lijst met zoekresultaten. Creative Internet Development kan u adviseren welke verwijzingen voor u het meest effectief zijn.

Lees meer over linkbuilding en sociale media.