SOD en Fie van der Hoop Fonds vergroten online aanwezigheid met nieuwe website

sod en fie van der hoop fonds Nieuwe website biedt mogelijkheid om snel en eenvoudig financiering aan te vragen

 

Creative Internet Development, specialist op het gebied van webdesign, ontwikkeling en maatwerk webapplicaties, kondigt aan dat het SOD en Fie van der Hoop Fonds gekozen heeft voor een nieuw ontwerp van haar website. Het SOD en Fie van der Hoop Fonds steunen de ontwikkeling van preventie- en hulpprogramma’s dicht bij huis voor kinderen en ouders in problematische opvoedingssituaties. Daarnaast ondersteunen zij verdiepingsslagen van reeds ontwikkelde programma’s. Bij het samenvoegen van beide fondsen ontstond de behoefte aan een nieuwe website om de gewenste doelgroep beter te kunnen bereiken. Doorslaggevend in de keuze voor Creative Internet Development waren de kennis van zaken en het snel en adequaat oppakken van de eisen. Daarnaast toonde Creative Internet Development dat zij goed het concept kan vertalen naar een website die aansluit bij de achtergrond en de doelstelling van het SOD en Fie van der Hoop Fonds.

 

De nieuwe website ondersteunt de positionering en vergroot de zichtbaarheid van het SOD en Fie van der Hoop Fonds. De site helpt het fonds om snel en goed gevonden te worden door organisaties die financiering zoeken, bijvoorbeeld voor onderzoek naar- en beschrijven van een methodiek, of de productie van een film over kinderen en kinderwerk in een opvangtehuis. Ook is het SOD en Fie van der Hoop fonds beter zichtbaar geworden voor donateurs.

 

Ferry van den Brûle, voorzitter bestuur van het SOD en Fie van der Hoop Fonds: “Wij zijn als fonds  afhankelijk van de resultaten van beleggingen, giften en donaties. Dat betekent dat wij zeer zorgvuldig met onze middelen moeten omgaan. Nu beide fondsen samenvallen onder één bestuur wilden wij ook de informatievoorziening en de zichtbaarheid optimaliseren, de nieuwe site is daar een onderdeel van. Ik was onder de indruk van de kennis en het begrip van onze doelstelling en achtergrond die Creative Internet Development toonde. Creative Internet Development heeft bij het ontwerp zeer goed gekeken naar hoe de site overkomt op de bezoekers. Zo is de navigatie erg duidelijk en hebben zij een formulier ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig financiering kan worden aangevraagd. Wij waarderen het verder zeer dat het Creative Internet Development ook haar maatschappelijke betrokkenheid toont door ons gratis hosting aan te bieden.”

 

Jasper Risseeuw, CEO van Creative Internet Development: “Ik lees en zie regelmatig hoe lastig het is om steun te krijgen voor maatschappelijke projecten, zoals de projecten die SOD en Fie van der Hoop Fonds ondersteunt. Goede zichtbaarheid op internet en het eenvoudig financiering kunnen aanvragen zorgen er voor dat er meer projecten kunnen worden gerealiseerd. Dit komt de maatschappij uiteindelijk weer ten goede. Door samen met hen een goede website te ontwikkelen, bijvoorbeeld door passend beeldmateriaal voor te stellen en een goed aanvraagformulier te ontwikkelen kunnen wij als bedrijf daar onze bijdrage aan leveren.”