Geef uw online verkoop een boost

In de huidige economie is internet niet meer weg te denken. Steeds meer mensen kopen hun producten online, waardoor webshops een steeds belangrijkere rol spelen. De prijs, leversnelheid en de betrouwbaarheid zijn daarbij cruciaal. Immers, er is niets frustrerender als een webshop waar tijdens het bestelproces blijkt dat een artikel niet meer voorradig is, de prijs niet actueel is of een site die wegens onderhoud tijdelijk offline is.

 

Om snel in te kunnen springen op acties, nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen of om de prijzen aan te kunnen passen is het prettig als u zelf de inhoud van de webshop kunt beheren en onderhouden. Met ons zeer gebruiksvriendelijke online content management systeem kunt u, zonder technische kennis, eenvoudig professionele productpresentaties tonen en wijzigingen aanbrengen.

 

Integratie met bestaande bedrijfssoftware

Om te waarborgen dat orders die via de webshop bij uw bedrijf worden geplaatst snel en zonder problemen worden afgehandeld, is het noodzakelijk om de webshop te koppelen met de bestaande bedrijfssoftware, zoals een ERP-, een CRM- of een WMS-systeem. Informatie zoals betalingscondities, klantgegevens en voorraadstatus worden door al deze systemen verwerkt. Door uw bestaande systemen te koppelen voorkomt u dat wijzigingen meerdere keren moeten worden ingevoerd of dat de getoonde voorraad op de site niet actueel is.

 

Creative Internet Development is specialist in het naadloos koppelen van bestaande systemen met nieuwe applicaties, zoals een webshop. Al uw systemen beschikken door deze integratie over de juiste informatie, waardoor klanten altijd goed geïnformeerd zijn en u efficiënter kunt werken. Voor een demonstratie van ons online content management systeem bezoek www.ontdekcms.nl/demo.