Professioneel webdesign voor uw bedrijf

Uw website is uw online visitekaartje. Voor ons is het daarom vanzelfsprekend dat deze er professioneel uit ziet, is toegespitst op uw doelgroep en vindbaar is via de verschillende zoekmachines. Alle websites die wij opleveren zijn zo gemaakt dat alle belangrijke sleutelwoorden goed door zoekmachines worden gevonden. Uiteraard informeren wij u ook over de resultaten, zo ontvangt u wekelijks automatisch een e-mail met een overzicht van de bezoekersstatistieken.

 

Content Management Systeem

Wij hechten er veel waarde aan dat u zelf uw site snel en eenvoudig kunt aanpassen met de laatste acties, nieuwe producten of nieuwsberichten. Met ons eenvoudige content management systeem is het mogelijk om zelf, vanaf elke willekeurige computer met internettoegang, wijzigingen aan te brengen. U bent daardoor niet meer afhankelijk van een websitebeheerder, die u informatie moet toesturen en moet instrueren, waardoor aanpassingen vaak langer duren en u mogelijke omzet misloopt.

 

Speciale acties of nieuwe producten kunt u met ons content management systeem snel en efficiënt op uw website plaatsen. Door regelmatig nieuwe informatie op uw site te plaatsen zorgt u er bovendien voor dat bestaande klanten geïnformeerd blijven en vaker terug komen op uw site. Bekijk ook eens de demonstratie van ons content management systeem op www.ontdekcms.nl/demo.