Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie wordt ingezet om ervoor te zorgen dat uw website hoger wordt geplaatst in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. De meeste mensen zoeken op internet naar informatie over een bedrijf of over een product. Het is daarom belangrijk dat uw website op een prominente positie in de lijst met zoekresultaten wordt getoond, om er zeker van te zijn dat deze potentiёle bezoekers ook daadwerkelijk uw site bezoeken.

 

Om een prominente positie te verwerven is het belangrijk om te waarborgen dat de meest relevante zoektermen in voldoende mate en op de goede plekken op de website zijn opgenomen. Daarnaast is het ook van belang dat uw site vanuit technisch oogpunt zoekmachine vriendelijk is. Wij helpen u om uw site zo in te richten dat deze voldoet aan al deze voorwaarden. Hierdoor krijgt u meer relevante bezoekers op uw site. Deze kwalitatief goede bezoekers zullen uiteindelijk voor een hogere conversie zorgen, waardoor u meer omzet kunt genereren via internet. In deze blog geven wij een uitgebreid overzicht van alle aspecten die van belang zijn voor een goede positie in zoekmachineresultaten.

 

Het internationale Search Engine Watch heeft een onderzoek gepubliceerd waarin het belang van een hoge positie in de lijst met zoekresultaten wordt onderschreven.