Creative Internet Development introduceert e-mailnieuwsbriefpakket voor het mkb

Almere, 5 februari 2013 – Creative Internet Development, specialist op het gebied van webdesign, ontwikkeling en maatwerk webapplicaties, introduceert een nieuw softwarepakket waarmee bedrijven in het mkb-segment eenvoudig een professionele e-mailnieuwsbrief kunnen samenstellen. Het pakket, dat per maand kan worden afgenomen, voorziet onder andere in de complete opmaak van de nieuwsbrief, het registreren van aan- en afmeldingen, het registreren van niet meer gebruikte e-mailadressen en biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden. Ondernemers kunnen op deze manier ervaring opdoen met het versturen van een e-mailnieuwsbrief, zonder de aanschaf van dure software.

De nieuwsbriefmodule is te gebruiken met de meest voorkomende e-mail en content management systemen. Per maand kunnen er één of meerdere nieuwsbrieven worden verzonden. De functionaliteit van de module omvat onder meer het automatisch verwerken van aan- en afmeldingen, onbezorgbare e-mails en spamklachten. Daarnaast biedt de module uitgebreide rapportagemogelijkheden. Zo wordt inzicht geboden in het aantal geopende e-mails, het aantal doorgestuurde e-mails, het aantal keren en het tijdstip waarop de nieuwsbrief is bekeken en welke artikelen het vaakst zijn gelezen.

Jasper Risseeuw, CEO van Creative Internet Development: “Met de stijgende lijn in de online aankopen willen veel ondernemers hun klanten snel informeren over speciale acties of nieuwe producten. Een e-mailnieuwsbrief wordt gezien als een goed middel, maar veel ondernemers zien op tegen de selectie van de benodigde software en de bijkomende administratie van de abonnees. Daarnaast is het vaak niet inzichtelijk wat het de nieuwsbrief bijdraagt aan het bedrijfsresultaat. Wij bieden met dit pakket een laagdrempelige kennismaking met e-mailnieuwsbrieven.”